TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

BMV Česká Třebová-chlapci

V neděli 9.4. se seriál minivolejbalových turnajů přesunul do české Třebové. Vzhledem k nepříznivým statickým podmínkám 21.2. , uskutečnila se akce napůl v sokolovně a staré sportovní hale Na Skalce. Což způsobilo, že vzniklá asociace trenérů barevného minivolejbalu, na místě vybrala peníze na zedníka, který mezi oběma objekty vybourá díru, do které zazdí dveře. Běhat kolem celého areálu kvůli přesunu do druhé tělocvičny, která je za sousední zdí, vzalo energii nejednomu z trenérů.

Účast chlapců v turnaji bych shrnul následovně. Zanechali jsme obrovskou stopu na nedělní volejbalové mapě našeho regionu. Byla to stopa ekologická, protože bylo třeba 11 osobních automobilů, abychom přepravili komplet všechny volejbalu chtivé hráče. Rozptylové podmínky však byly příhodné, takže jsme to zvládli bez smogového oblaku nad kolonou.

Volejbalový otisk do historických tabulek se povedl pouze děvčatům. Chlapci vyšli naprázdno.

Jak jsem psal výše, rozptylové podmínky působily hlavně na ně. Budu muset najmout mentálního kouče. Jednoho osvědčeného znám. Jmenuje se Igor Hnízdo. A příště ty medaile přivezeme!!!

Související obrázky: