TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Barevný minivolejbal

První víkend v dubnu se děvčata rozjela do Dolního Újezdu na barevný minivolejbal. V sobotu 1.4. se bojovalo v barvách žluté a oranžové a za nás jela LuckaB.,Emma a Eliška v barvě oranžové. Jejich boj byl chvílemi dost dramatický, ale nakonec skončily na pěkném čtvrtém místě.

V neděli 2.4. se nás rozjelo tímto směrem o něco více. Celkem 14 děvčat a 14 kluků usadit do osobních aut byl po ránu menší oříšek. Za červený  hrála Lucka L. s Marťou, skončily na 5.místě. Zuzka s Kačkou na 6.místě a Barča s Áďou B. také na 6. místě. Za modrý volejbal Anežka, Míša, Markétka a Kristýnka. Holky se zatím sehrávají, ale začínají si budovat pevnou pozici v této hře.

Další neděli 9.4. jsme se rozjeli do České Třebové, kde holky zazářily a konečně se jim povedla medailová umístění. Za červený nastoupila Zuzka s Luckou L., mají velkou pochvalu. Jejich hra byla vyrovnaná, holky spolu komunikovaly, pěkně si nahrávaly a to jim vyneslo 1.místo. Velice pěkně bojovala Kačka s Luckou K., které díky jedné porážce skončily na 2.místě. Jejich rozehra byla celkem přesná, nahrávky vysoké, jen občas chyběl větší důraz při ukončování.  Áďa s Marťou skončily na 5.místě. Modrý volejbal hrála Anežka, Marky, Kristýna a Barča. Musím holky pochválit za jejich bojovnost a pozitivní nasazení. Skončily na 6.místě. Míša si zahrála se staršíma holkama a vybojovaly si 4.místo. Všem patří velká pochvala a rodičům velký dík za pomoc  při turnaji a za dopravu. Další turnaj nás čeká po velikonocích 22. a 23.4. v Lanškrouně.

Související obrázky: