TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Turnaj přípravka 7.5. 2017

V neděli 7.5. proběhlo další kolo v turnaji přípravek pardubického kraje. Hrají se tři výkonnostní skupiny, v Poličce se hrála ta prostřední, do které jsme na konci minulého roku postoupili. Na povrch se neodbytně drala ven otázka, zda udržíme pracně vybojovanou pozici nebo zda spadneme znovu do pralesa skupiny c.
Zjistil jsem, že nejenom anonymní mládež tráví sobotní program naplno do časných ranních hodin, ale i moji nezkažení, zodpovědní a čestní Mirkové Dušínové nejsou vyjjímkou a ačkoliv jsme turnaj pořádali, dorazili jako jedni z posledních. Nasazení během prvních dvou zápasů se dá lakonicky shrnout .. ono to nějak dopadne… . Což se potvrdilo, míč skutečně dopadl na zem, bohužel většinou do našeho území. Poté jsem musel chlapcům vysvětlit co je čeká, když jejich výrazy slušně vychovaných uspávačů hadů nezmizí a dostavil se pomalý, kontrolovaný leč nezadržitelný výkonostní posun směrem vzhůru. Výsledkem bylo konečné třetí místo v rámci nedělního turnaje. A to znamená, světe div se, udržení v prostřední výkonostní skupině.
Obrovský dík patří dobrovolným rozhodčím, Marušce, Alče , Karlovi a Lídě, bez kterých by to nešlo. Obzvláště Lída prokázala obětavost před kterou nelze než smeknout, protože kromě raního vstávání musela překonat i nastupující nemoc.
Ještě výsledky. 1. Lanškroun A, 2. Vysoké Mýto, 3. Polička, 4. Svitavy ,5. Litomyšl, 6. Lanškroun B

Související obrázky: