TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Ml žáci a přípravka- září 2017

Máme za sebou dva víkendy, kdy jsem se snažil zkombinovat tři soutěže najednou, jejichž termíny se vzájemně překrývali. Přípravka, mladší žáci a muži. Místy to bylo chaotické, ale zadařilo se. Všichni odjeli kam měli a zpět se vrátil stejný počet.

Ml žáci se rozkoukávají v soutěži, která je pro ně náročná, protože polovina týmu nehrála vloni ani trojkový volejbal a mladší žáci jsou už šestkový. Mají problém s místem kolem sebe a spíš se bojí, než by si to užili. Ale to odstraníme tréninkovou pílí. Zatím jistíme tabulku od spodu.

Přípravka měla být jeden tým, ale díky zákulisním machinacím a velkým očím konkurenčních týmů se musely přihlásit týmy dva. Nějak to snad logisticky zvládneme, zatím kluci vybojoali 6. a 8. místo, což je pěkný střed.

Speciální dík rodičům, kteří se nezalekli těžkého úkolu a ujali se rolí řidičů a trenérů. A ještě větší dík si dovolím připojit za to , že v termíny, které jsem rozeslal, vynechají nominovaní svěřenci návštěvy babiček, tetiček a strýčků, stejně tak jako rozhleden, hradů a jiných turistických atrakcí.

Ano, je třeba děti kulturně rozvíjet, ale zásadně mimo hrací termíny :)).

MB

Související obrázky: