TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Mladší žákyně

V sobotu 25.11. jsme na domácím hřišti odehráli další kolo mladších žákyň. Hrálo se na dvou hřištích, A skupina přivítala soupeřky z Dolního Újezda a Pardubic, E skupina soupeřky z České Třebové B a Letohradu.

První zápas s Dolním Újezdem byl velmi vyrovnaný, na obou stranách se bojovalo o každý míč. O vítězství se rozhodovalo až tiebreaku, kde jsme nakonec vybojovali pro nás velmi cenné vítězství 3:2. Zápas s Pardubicema pro nás začal velmi nadějně, vedli jsme celkem jednoznačně 2:0, ale únava z prvního zápasu se začala ve třetím a čtvrtém setu hodně rychle projevovat, udělali jsme spoustu vlastních chyb a soupeřky z Pardubic z toho vytěžily výhry, opět se rozhodovalo až v tiebreaku, který jsme celkem hladce výbornou hrou vyhráli.  Celkové první místo je pro nás zatím nejlepší výsledek, Dolní Újezd si po výhře 3:1 nad Pardubicema odvezl druhé místo a holky z Pardubic jsme tím poslali do příštího kola do skupiny B. Velká pochvala pro všechny holky, podání nekazíme, máme krásně pokryté pole, nahrávka byla celkem vydařená, nejvíc však pořád zaostáváme v útoku, kde nám nejvíc bodů udělala Aneta s Verčou. Další kolo se odehraje 9.12. v České Třebové.

Naše mladší družstvo Poličky B hrálo svou skupinu na druhém hřišti. První zápas s Českou Třebovou jednoznačně holky vyhrály 3:0, ale i druhý zápas s Letohradem pro ně vzešel vítězstvím 3:0 a postup do skupiny D je pro nás velká výzva. Obrovská pochvala pro všechny hráčky, jsou to naše první vítězné zápasy, nekazili jsme podání, krásně jsme si rozehrávali a hra v poli a při útoku byla velmi vydařená. Další kolo se odehraje 9.12. v Poličce na Masaryčce a doufáme, že nás opět fanoušci z řad rodičů přijdou podpořit v hojném počtu.

Související obrázky: