TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Mladší žákyně

V novém roce se nám opět rozjela soutěž mladších žákyň, obě naše družstva hrála na domácím poli, ale velký příliv fanoušků se nekonal. Starší „Áčko“ soupeřilo s týmy Dolního Újezda a Pardubic a mladší „Béčko“ s Vysokým Mýtem a Českou Třebovou B.

Starší holky se v prvním setu víc rozkoukávaly než hrály, udělaly spoustu zbytečných chyb a tak Dolní Újezd bez větších problémů set získal, ale od druhého setu už to byla naše hra, navíc se už mohlo podávat vrchem a tak to byla pro nás větší výhoda, i když Dolní Újezd byl na podání rovnocenný soupeř. Přestali jsme chybovat a zápas dotáhli do vítězného konce. Druhý zápas s Pardubicema byl už jednoznačně náš. Holky až na malé drobnosti vůbec nechybovaly a velká pochvala patří za výborné podání a pokryté pole, nenechaly spadnout jediný míč zadarmo na zem a v útoku předvedly zatím nejlepší výkon, obzvlášť Evča se přestala bát útočit a vyloudila i úsměv na tváři. Je vidět, že trénink třikrát týdně se staršíma holkama přináší úspěchy. Super výkon holky, jen tak dál…

Mladší holky se pustily do boje hned od začátku, poprvé si na ostro zkusily hrát nahrávku z kůlu a moc se jim dařilo, je to pro ně úplně jiná hra a mnohem lepší. Celkem lehce porazily Českou Třebovou, ale druhý zápas s Vysokým Mýtem moc nevyšel, udělaly moc chyb a radost ze hry nebyla velká. Ale pochvala je veliká, holky se zápas od zápasu zlepšují, moc oceňuji, že se taky nebály podávat vrchem a moc se jim v tom dařilo, je to úžasný tým hlavně co se týče kolektivu a výborně si fandí i z lavičky.

Další kolo se hraje hned příští týden, starší holky absolvují lyžařský výcvik a tak doufám, že to nijak neohrozí hru, únava bude určitě znát a navíc v neděli hrajeme přípravku, ale my se budeme prát ze všech sil.

Související obrázky: