TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Pohár je náš ……

Na poslední kolo mladších žákyň, které pořádala Česká Třebová jsme se obzvlášť těšili. Pořadí na prvních třech místech bylo už neměnný a tak jsme na hřiště nastoupili v naprosté pohodě a dobré náladě a chtěli předvést hru, že nám právem patří titul „Přebornice Pardubického kraje rok 2017-2018″. Poslední dva zápasy s Dolním Újezdem a Českou Třebovou jsme museli odehrát pouze v šesti, neboť na lavičce zůstala sedět Verča se sádrovou dlahou na noze a Áďa, která bojovala s virózou. Hodně dobrý výkon na bloku předvedla ve druhém zápase Evča, ale ani ostatní se vůbec neztratili. Spoustu bodů jsme získali hlavně z podání, to je naše nejsilnější zbraň. Ale i tak si to holky moc užívali a fandili si včetně publika, ve kterém byla hojně zastoupena rodina Mlynářová a mamča Darča. Soupeřky jsme porazili 3:0 na sety a nemohli se dočkat, až se nám na krku blýsknou zlaté medaile a do rukou dostane pohár. Navíc holky dostaly za odměnu trička se svými jmény a moc jim sluší, samozřejmě nechyběl ani dort.

Byla to pro nás moc pěkná sezóna a holky přecházejí do té příští do starších žákyň. Snad se jim tam bude dařit stejně dobře a už se na to moc těší.

Tak holky, ještě jednou velká gratulace a děkujeme za titul. Moc ráda jsem s Vámi byla u všech zápasů, i když některé se občas trošku nepovedly, ale první místo je zasloužené a patří Vám velká pochvala.

Naše mladší holky měly také úspěšnou sezónu. Hrály tuto soutěž letos poprvé a i když v tabulce obsadily až předposlední místo, tak je to pro ně dobrý start do příští sezóny a určitě se neztratí. Mají výborný kolektiv a skvěle si fandí a hlavně velkou podporu z řad rodičů.

Holky, hlavně vydržet a moc Vás chválím.

 

Celkové pořadí:

1. TJ Spartak Polička A 138 b
2. TJ Sokol Dolní Újezd A 125 b
3. TJ Sokol Česká Třebová A 109 b
4. TJ Sokol Pardubice I. A 105 b
5. Volejbalový klub Choceň A 103 b
6. TJ Svitavy A 101 b
7. TJ Žichlínek A 84 b
8. VO TJ Lanškroun A 64 b
9. VK Litomyšl A 63 b
10. TJ Svitavy C 61 b
11. TJ Energetik Chvaletice A 45 b
12. VK Vysoké Mýto A 31 b
13. Orel jednota Letohrad A 28 b
14. TJ Spartak Polička B 21 b
15. TJ Sokol Česká Třebová B 7 b

 

Související obrázky: