TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Mladší žákyně v novém…

Tak se nám opět, ale v nové sezóně rozjela soutěž mladších žákyň. Stejně jako vloni má Polička dvě družstva. Oba týmy zajížděly napoprvé do České Třebové. Ani teplo ani zima, ale počasí tak akorát. Starší holky ve složení Sára, Míša, Noemi, Sába, Áďa, Bára, Marky a Anežka v této sestavě hrály úplně poprvé a nemělo to chybu. Hned od začátku bojovaly jako lvice. Nejvíce nás podrželo podání, ale i nahrávka, útok a pohyb v poli, každá z holek si hlídala své místo na hřišti a nemělo to chybu. Mám jen slova chvály, strašně mile překvapila Bára s Adél na nahrávce, ale i v poli, Sára, Noemi, Sába a Míša se vůbec nebály smečovat a dost se jim dařilo a naše nejmenší Marky s Anežkou pomáhaly kde se dalo a moc dobře. Nechyběla radost ze hry a povzbuzování, zaslouženě jsme vyhrály 3:0 zápas jak s Českou Třebovou B tak i s Chvaleticema. Jen tak dál holky.

 

 

Mladší holky ve složení Renča, Kamča, Lucka L, Lucka B., Kačka, Áďa a Marťa se rovněž snažily a bojovaly, byl to jejich úplně první zápas v soutěži. Podařilo se jim proti Dolnímu Újezdu i jeden set vyhrát, ale pak přišlo trošku zklamání v podobě dvou prohraných a prohra 1:2 je i tak velmi krásný výsledek. Zápas s Českou Třebovou A rovněž prohrály, ale tentokrát 3:0. Náš největší problém je v tom, že si neumíme dojít pod balón, na tom musíme ještě hodně zapracovat, jinak všem velká pochvala za podání, ale Marťa byla nejlepší.  Ale je to teprve začátek soutěže a věřím, že to bude jen a jen lepší.

 

 

 

A na závěr bychom chtěli poděkovat Poličským strojírnám za sponzorský dar na pořízení nových dresů pro mladší žákyně. Děkujeme.

Související obrázky: