TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Kadetky – M.Třebová

6.1.2019 jsme zahájily druhou část soutěže. Naším soupeřem byla děvčata z M. Třebové. V tabulce jsme byly o bod před naším soupeřem a tudíž se čekal boj o třetí místo. V zápase nám pomohly děvčata ze starších žákyň Elis,Áňa,Kačka,protože Bára onemocněla a Pája poslala prapodivnou omluvenku. Samotný první zápas bych shrnul do pár vět. Na hřišti jsme dělaly méně chyb než soupeř, příjem v pořádku, útok stabilní, obrana s přehledem , kvalitní náhra. Suma sumárum , jednoznačná výhra 3:0 (11,.7,13)

Po půl hodině odpočinku začínáme 2. zápas. Na náhru místo Káji jde Áňa a pendlující Kačka na smeči. Elis oba zápasy odehrála na bloku. Utkání začínáme nervózně a taháme se o každý míč. V půlce setu  začínáme opět fungovat a dohráváme s přehledem. O dalších dvou setech platí to samé, jako v prvním zápase. Nakonec výhra v pohodě 3:0 (18,13,7).

Děvčata zaslouží pochvalu, že i takové zápasy umí vyhrát a v pohodě dohrát. Ještě něco k mladším kolegyním: Elis-velká pomoc na bloku, Áňa- perfekt prsty, náhra zbytečně ustrašená, ale je v ní velká perspektiva, Kačka- je sice menší, ale má přehled a na smeči si uhrála své.

Související obrázky: