TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Trojky chlapci 15.12. Svitavy

V neděli 15.12. po obědě jsme dorazili do svitavské haly Na střelnici, kde se konalo další kolo přeboru pardubického kraje v trojkovém volejbale. Toto kolo jsme poprvé v sezoně nasadili dvě družstva. Zkušené áčko, které bojuje o přední příčky a nováčky, kteří si musí vavříny teprve vybojovat a začínají v nejnižší výkonnostní skupině.

Filip, Vojta a Prokop, co by A tým hráli s plným nasazením a nestačili pouze na letohradského obra Koloděje, který by se díky své výšce neztratil ani v juniorské soutěži. Zatím nemáme ve výbavě zbraně, díky kterým by jsme  se ubránili této zdrcující výškové převaze, hluboký defenzivní val zatím nepomáhá. Ale my něco určitě vymyslíme.

Kuba, Kryštof, Liboslav, Matěj a Radim coby béčko, zatím nemají takové nasazení a dravost.

Pro představu bych si dovolil malé přirovnání z dětské říše. Za áčko hrají tři Buzzové rakeťáci a za béčko krotké stádečko hravě naladěných my little pony. Nicméně v nejnižší skupině, kde moji poníci hrají, se neztratili a dvě vítězství, remíza a jedna prohra jim stačili na postup do vyšší výkonnostní skupiny.

Závěrečné hodnocení nedělních bojů je pozitivní. Druhé místo A týmu ve skupině A , druhé místo B týmu ve skupině C. Zřejmě slušnej oddíl :)).

Související obrázky: