TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Stříbro v trojkách D1!

Situace na D1 je stále neutěšená – dálnice se stále opravuje a řidiči musí mít velkou trpělivost, aby někam vůbec dojeli. Situace ve volejbalové skupině D1 krajské soutěže trojek dívek byla nesrovnatelně lepší – dojeli jsme do finále.

Dnes v hale na Masarykově ZŠ v Poličce vyvrcholila soutěž krajského přeboru trojek dívek D1. Už předem bylo jasné, že o vítězství si to rozdají domácí tým Poličky a Svitav A. Nikdo nečekal, že další týmy Svitav C a Chvaletic dokáží na tomto turnaji favority potrápit a poslední turnaj mírně zdramatizovat.

Naše holky konečně pocítily domácí prostředí, protože měly solidní fanouškovskou podporu hlavně z řad rodičů a prarodičů. V prvním zápase naše dívky tým Chvaletic v klidném tempu porazily. V druhém se Svitavami C (kdo by řekl, že písmeno C může hrát tak dobře!) došlo na tiebreak! Naštěstí bylo vítězství naše.

Došlo tak na poslední souboj soutěže s týmem Svitavy A, kdy se hrálo o celkové vítězství. A všichni si to užívali, atmosféra byla vskutku mistrovská. Zápas nakonec naše hráčky prohráli až v tiebreaku a tak skončili na konečném druhém místě soutěže.

Děkujeme všem hráčkám, všem trenérům, maminkám našich hráček a fanouškům. Bylo to super.

A tady jsou naše medailistky: Martina Lazorová, Zuzana Krumeyová, Lucie Bednářová, Eliška Kastnerová, Zuzana Malinská.

Související obrázky: