TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Přípravka chlapci závěrečný turnaj 4.6. 2017 SY

Skončila sezona, kdy kluci poprvé zkusili hrát soutěž(přípravka), poprvé se hrál modrý a pro některé i červený volejbal. Není třeba vyjmenovávat úspěchy a neúspěchy, ty se dají dohledat ve článcích předešlých.
Neodpustím si zamyšlení. Ať jde o jakoukoliv kategorii, všechny mají jedno společné. Buďto chci hrát nebo nechci. Viděl jsem zápasy, kdy jsem byl na kluky pyšný. Běhali, soustředili se, povzbuzovali, vztekali a nadávali, byli plní emocí. Šli do výměn naplno. A pak jsem zažil zápasy, kdy by parta slušně namotivovaných a lehce se pohybujících lenochodů přežvykujících lístky eukalyptu, přehrála moje svěřence lusknutím drápu. Přišlo mi, že klukům chybí u hlavního kůlu tlačítko play again a proto jsou z toho otrávení anebo možná překvapení, že v realitě je na všechno jenom jeden pokus. Nebo by možná nějaký Youtuber musel natočit instruktážní video s půlmilionem lajků s názvem „koukej makat“ .
Do další sezony bych klukům i sobě přál co nejvíce zápasů, kdy se daří, co nejvíce povedených bagrů, prstů i smečí a v hlavě přehozenou vyhýbku do stanice Vím co chci.

Související obrázky: