TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Mladší žáci v Hradci 26.1.

V sobotu jsme vyrazili v bílých autech, která jezdí v rytmu života, maskováni bílou krajinou a bílou vozovkou. Reklamní slogan bych ale poupravil na auta s rytmem přede mnou jedoucího náklaďáku. Odvážnější bělouš stihl předjet cisternu jedoucí do HK, méně odvážný vytrval až do konce a proto jsme do šatny Slavia Hradec upalovali na poslední chvíli.

První zápas jsme měli nalosován s kolegy v tabulce, s Letohradem. Ti přijeli ještě o deset minut po nás, takže pohoda. V hale byla zima jako v poličské sokolovně když je porucha topení. Kluci měli promrzlé ruce a celé dopoledne naříkali , že to bolí.

Do prvního zápasu jsme vlítli jako Gandalf do Helmova žlebu. Koukal jsem na to s otevřenou pusou a konečně se dočkal solidní hry, kterou jsme přetavili ve vítězství 2-0.

Další zápas s Rychnovem jsem už radši zapomněl to byl masakr. Slavii Hradec jsme potrápili, 21 bodů v každém setu a s Českou Třebovou jsme uhrály jeden bod za tie break. Vyválčili jsme 4 body do tabulky a na Letohrad ztrácíme už jenom jeden bod.

Po cestě zpět se chlapci spárovali (virtuálně) a Štěpánovi pořád chyběl nějakej hýýl. Asi to nebylo nic důležitýho, cestu v pohodě přežil.

Další kolo je v březnu do té doby potrénujeme příjem, podání, smeč,  hru v poli….. a zase určitě urveme nějaký body. Už aby to bylo.

MB

http://www.cvf.cz/souteze/tabulka/?soutez=PA-ZCIM&skupina=PA-ZCIM

Související obrázky: