TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Jsme přebornice Pardubického kraje!

V kategorii trojek D1 jsou poličské holky týmu Polička A Eliška Machová, Bára Pešavová, Aneta Prokopová, Barbora Sodomková, Natka Zelendová a Anežka Dvořáková (náhradnice) přebornicemi Pardubického kraje.

Soutěž začala na začátku září 2021 kvalifikací a následovalo dalších 5 kol. Zpočátku to vypadalo, že budeme bojovat o druhé a třetí místo, ale neskutečným finišem v posledních dvou kolech, která jsme vyhrály, jsme si zajistily vítězství v celé soutěži. Ostatní týmy holky přehrály hlavně zlepšeným pohybem na hřišti a volejbalovou chytrostí. Což se cení.

Náladu nám nezkazilo ani třikrát odložené poslední kolo, kterého jsme se nemohly zúčastnit, protože jsme v tento termín hrály dvoudenní turnaj „zmrzliňák“ v Lupenici. Díky vstřícnosti ostatních týmů jsme mohly odehrát zbývající zápasy v náhradních termínech na hřištích soupeřů.

Slavnostního ukončení ve Svitavách s předáváním poháru a medailí jsme se nemohly účastnit, a tak holkám předal medaile a pohár poličský starosta pan Martinů.

Soutěže se zúčastnil i tým Polička B, ve kterém hrály holky o rok mladší Zuzka Bulvová, Lucka Králová, Terka Hoplíčková a Eliška Švejdová. Obsadili celkové jedenácté místo z patnácti týmů. Vzhledem k tomu, že tuto soutěž mohou hrát i v příštím školním roce, můžeme čekat další útok na medaile.

Související obrázky: