TJ Spartak Polička
Soustředění

Soustředění v Česticích v roce 2024 proběhne od 9.8. do 16.8.2024

Archivy

Lupenice-slibný rozjezd

23.8. v sobotu jsme měli v kalendáři zaškrtnutý vyhlášený turnaj v Lupenici. Díky prázdninovým aktivitám, se podařilo nominovat šest skalních borců, kteří řekli ne zajetým prázdninovým tradicím, ne chladivým vodám lákavých koupališť a rozhodné ne domácím computerovým online bitvám.

Jak moc jsou moji kluci obětaví, jsem zjistil po příjezdu na místo, když z patnácti přihlášených družstev byly pouze dvě XY, zbytek XX. Kluci prostě mají o prázdninách na práci jiné věci.

Logicky nás napsali do dívčí sekce, Ve skupině jsme měli Třebechovice, Trutnov a Svitavy. Všechno baby.

kluci znalecky hodnotí kvality soupeřek

Gentlemanské roky jsou už za námi, takže porážíme Třebechovice i Trutnov, pouze Svitavy si nás namazaly na chleba. Druhé místo ve skupině stačilo na postup do jedné ze čtyř semifinálových skupin. Tam na nás čekaly další Svitavy a Choceň. Zase baby. Svitavy nás smetly jak vichr z hor babákův plot, s Chocní to byla vítězná remíza.

Gendrově nevyvážený poměr 104:12 (poměr kazili ještě kluci z Trutnova) klukům rozhodně nevadil. A na náborový leták pro volejbal by se mohlo psát …tak tohle na fotbale/hokeji nezažiješ … 🙂

V souhrnu po složitých počtech to vyšlo na 7-8 místo. Za mě spokojenost, kluci jsou zase o fous lepší a já mám zase spálenou pleš:).

 

Související obrázky:

One Response to Lupenice-slibný rozjezd